$2.000.000 extra gegarandeerd bij Partypoker zondag

De servers van Partypoker klapten er afgelopen zondag uit wat voor veel spelers erg vervelend was. Buiten het oplossen van de problemen en de spelers hiervoor te compenseren doet Partypoker er nog een schepje bovenop door voor aankomende zondag 2 miljoen dollar extra te garanderen in hun zondag toernooien. 

Partypoker noemt het zelf hun eerste ‘Super Sunday’. Een van de voorbeelden is dat er een $215 Bounty Hunter op het programma stond met een gegarandeerde prijzenpot van $200.000 dollar. De nieuwe gegarandeerde prijzenpot is flink wat hoger, namelijk $1.000.000 dollar. Er staat ook een nieuw programma voor aankomende zondag op het programma, namelijk een Bounty Hunter met een buy-in van maar liefst $5.200 dollar. Dit nieuwe, eenmalige, toernooi heeft net als zijn kleinere broertje van $215 dollar een gegaranderde prijzenpot van niet minder dan $1.000.000 dollar

Partypoker heeft niet alleen gedacht aan de grote bankroll voor op de zondag, maar ook voor de kleinere. De ‘Super Sunday Big Bounty Hunter’ met een buy-in van $2,20 heeft ook een upgrade gehad. Dit toernooi gaat van een prijzenpot van minimaal $5.000 naar $20.000 dollar. Verder is er bij Partypoker een nieuw leaderboard in het leven geroepen waar met geld gesmeten wordt. Elke week gaan er niet 1, niet 2, maar wel 20 tickets van $5.300 naar de spelers! Meer daarover is hier te lezen.

Het volledige, aangepast, zondagschema is als volgt:

DateNameTimeBuy-inGuaranteeIncrease from advertised
March 11thSuper Sunday Big Bounty Hunter H14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET$215$1,000,000+$800,000
March 11thSuper Sunday Big Bounty Hunter SHR14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$5,200$1,000,000+$1,000,000
March 11thSuper Sunday Big Bounty Hunter M14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$55$200,000+$100,000
March 11thSuper Sunday Big Bounty Hunter L14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$11$50,000+$30,000
March 11thSuper Sunday Big Bounty Hunter Mi14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$2.20$20,000+$15,000
March 11thLadies Bounty Hunter H14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$109$10,000+$5,000
March 11thLadies Bounty Hunter M14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$22$5,000+$3,000
March 11thLadies Bounty Hunter L14:00 ET / 19:00 GMT/ 20:00 CET$5.50$2,000N/A
Milko 'Melk-koe' van Winden maakte in 2016 zijn debuut voor PokerCity en sindsdien gaat het hard met de geboren Hagenees. Naast werk voor PokerCity was hij recentelijk ook werkzaam op de WSOP in Las Vegas, in dienst van Pokernews. Zijn slogan is: Wake me up voor short-handed razzdugi.